Kajakklubben Esrum Sø

DM Maraton 2013

I weekenden deltog 12 friske børne-/ungdomsroere i DM i Maraton i Maribo. I kajaksporten er maraton distancen forskellig for aldersgrupperne og der skal være overbæringer d.v.s. at roeren skal på land og løbe med kajakken. Lørdag formiddag var Esrum Søs U14, U16 og U 18 roere ude på henholdsvis 12,9 km med 3 overbæringer, 17,2 km med 4 overbæringer og U18 21,5 km med 5 overbæringer.

Læs mere ...

DM Guld og Bronze

Ved det netop afholdte DM for havkajak i København vandt Estrid Stephansen guld i Rul og Jørgen Christian Nielsen fik bronze i den nye disciplin Orientering i klassen 40+.

Læs mere ...

Paddle Battle Cup på Esrum Sø

Kajakklubben Esrum Sø var søndag den 9. Juni 2013 vært for et stort kajakløb, hvor 11 kajakklubber på Sjælland, kom med 89 børn og unge aldersgrupperne u10 - u16 til Paddle Battle.

Læs mere ...

Guld, Sølv og Bronze til klubbens roere ved DM i Sprint.

Flotte præstationer ved DM i Sprint.

Fra Esrum Sø deltog Eline, Flora, Signe, Mads og Nicco i U12 klassen, Astrid, Christian, Jakob og Matias i U14 og Anders, Asbjørn og Frederik i U16.

Læs mere ...

Svømmehalskort

Har du stadig dit adgangskort til svømmehallen?
Så skynd dig ned i klubben og aflever det i den lille pose, der hænger på opslagstavlen.
Vi skal snart have dem returneret til svømmehallen - og der mangler stadig en del.

Kanojak Trim 2012

Endnu engang var over 120 glade roere samlet til Trim på Esrum Sø. Vejrudsigten lovede lidt regn og vind fra syd til sydvest, så vi havde lagt den nye korte 12km rute med uret og den lange 20km rute mod uret.

Desværre havde vejrguderne ikke læst udsigten fra DMI så vi endte med en del sydøstenvind der gav nogle udfordringer i form af ufrivillig vandgang og klapning i søens nordlige ende.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg