Kajakklubben Esrum Sø

Kanojak Trim 2011

En typisk sommer søndag med truende byger og frisk vind, var glade kajakroere inviteret til Trim på Esrum Sø. Vejrudsigten sagde 10 m/s fra sydvest, og ruten blev ændret så vi undgik store bølger på Fredensborgsiden.

Læs mere ...

Mandagsholdet nåede søen rundt

Se fotos fra super mandagsholdets tur søen rundt, der startede ud med blikstille vand, helt perfekt. Undervejs blev der holdt intet mindre end 2 lange pauser, da holdet er kendt for at værdsætte såvel det sociale som det kulinariske, så ishuset i Sørup blev også besøgt. Til allersidst var der lidt sidebølger som gav udfordringer for nogle, så tømning af kajak og makkerredning blev øvet en sidste gang i selskab med holdet.

Læs mere ...

Anmodning om login

For at gøre det lidt lettere at anmode om et login til hjemmesiden er det tilføjet et menu punkt under For Medlemmer med navnet Anmod om login. Siden er forsynet med en såkaldt CAPTCHA der medfører at du skal udfylde feltet "Verification Code" med de 4 tegn der er vist i billedet over feltet.

Dalsland Kanot Maraton+

I DKM der blev afholdt lørdag d. 13. august over en strækning på 55km fik Gitte og Christian en flot 1. plads i K2Mix, Bjørn Amundsen kom ind på en 4. plads i K1 og Jakob Dan kom ind som nr. 66. Alle resultaterne kan ses her.

Tak for et godt Tour de Gudenå

Dette lille indlæg skal tjene til at bringe noget vigtigt i fokus….En tak til alle, der var med til at skabe en god og underholdende aktivitet.

Læs mere ...

Sorø Maraton 2011

Der var 9 roere fra klubben som deltog i Sørø Marathon (21 km) lørdag den 25. juni. Alle deltagere skulle tre gange Sorø Sø rundt. Vinden var frisk og der var grumme bølger og sur modvind på dele af ruten. Der var flere roere fra klubben som klarede sig flot og måtte en tur på medaljeskamlen.
Bjørn vandt sin klasse i tiden 1:47:57 - Anders vandt U16 i tiden 1:57:07 - Matias vandt U14 i tiden 2:17:40 og Anna blev nr. tre i U16 piger i tiden 2:33:06.

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg