Kajakklubben Esrum Sø

Billeder fra Bagsværd Regatta 2011

Nils har sendt nogle billeder fra Bagsværd Regatta d. 4 og 5. juni.

Læs mere ...

Hillerød Kommunes Trænerpris 2011

Som tidligere nævnt blev Uwe Lundberg d. 18. marts tildelt Hillerød Kommunes Trænerpris. Du kan læse mere om uddelingen her.

Kajakmand 2011

Igen i år stillede de 3 veteraner Mattias, Anders og Stefan fra B/U holdet op til den ultimative test - Kajakmand i Vallensbæk.

De havde i år fået følgeskab af Frida og Asbjørn. Frida og Mattias stillede op i U14, Anders og Asbjørn i U16 og Stefan i U18.

Læs mere ...

Kanojak Trim 2011

En typisk sommer søndag med truende byger og frisk vind, var glade kajakroere inviteret til Trim på Esrum Sø. Vejrudsigten sagde 10 m/s fra sydvest, og ruten blev ændret så vi undgik store bølger på Fredensborgsiden.

Læs mere ...

Mandagsholdet nåede søen rundt

Se fotos fra super mandagsholdets tur søen rundt, der startede ud med blikstille vand, helt perfekt. Undervejs blev der holdt intet mindre end 2 lange pauser, da holdet er kendt for at værdsætte såvel det sociale som det kulinariske, så ishuset i Sørup blev også besøgt. Til allersidst var der lidt sidebølger som gav udfordringer for nogle, så tømning af kajak og makkerredning blev øvet en sidste gang i selskab med holdet.

Læs mere ...

Anmodning om login

For at gøre det lidt lettere at anmode om et login til hjemmesiden er det tilføjet et menu punkt under For Medlemmer med navnet Anmod om login. Siden er forsynet med en såkaldt CAPTCHA der medfører at du skal udfylde feltet "Verification Code" med de 4 tegn der er vist i billedet over feltet.

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg