Kajakklubben Esrum Sø

Tryggevælde Å Løb - 30.4.17

Deltag i dette fine og hyggelige Trimløb der går fra Ammerup nord for Hårlev og 11 km. ud af Tryggevælde Å til slusen ude v. Køge Bugt Mange fortsætter også 3 km. mere ud over bugten til Køge Kajakklub, hvor der målgang, omklædning, cafe og lodtrækningspræmier. Det er et arrangement for alle niveau´er !

Da der kun er plads til 100 kajakker( derfor opfordres også til at deltage med nogle K2´ere) i løbet skal vi snart melde os til, fristen for klubtilmeldingen har jeg udvidet til 30.3.17 på sedlen i klubben eller på mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frisk forårskajakhilsen

Jakob Dan

Kanojak Marts 2017

Så er det nye nummer af Kanojak tilgængeligt her.

Lukket for tilmelding

Der er nu lukket for tilmelding til introhold 2017. Vi er ved at gennemgå alle henvendelserne og fordele deltagerne på holdene.

Er du nysgerrig efter at vide om du har fået plads skal du have tålmodighed til næste uge (uge 11) hvor vi forventer at skrive rundt til alle.

DGI Møde

KKES har altid været medlem af DKF og derigennem DIF. På sidste generalforsamling har vi derudover valgt at blive medlem af DGI.

For at byde os velkommen og for at fortælle om DGI's forskellige tilbud og muligheder, vil Martin Olsson fra DGI Nordsjælland komme I klubben onsdag d. 29.Marts kl 19-20.

Læs mere ...

Søndagsbrunch d. 26/2

Der er søndagsbrunch i klubben d. 26/2. Se mere på forum.

Opdatering af Både på vandet og Rostatistik

Internettet er nu igen oppe i klubhuset. Så rostatistikkken bliver nu igen opdateret.

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg