Kajakklubben Esrum Sø

Tour de Gudenå 2008

 

I weekenden 11.-12. september var vi 19 roere fra KKES på Tour de Gudenå (TdG). En broget flok spændte roere, børn og voksne, med en aldersspredning på godt 50 år. To minibusser måtte lejes til transport af roere, og traileren var godt fyldt op med kajakker til mange klasser: Kapkajakker og tourkajakker - enere og toere til Classic, Marathon og U14/U16.

 

Afsted sammen med os havde vi 4 superseje, frivillige og helt uundværlige hjælpere, nemlig Uwe Lundberg, Niels Kyhn, Pia og Jakob Gulstad. Pia havde igen i år lagt en imponerende logistik op, som sikrede alle 19 roere hjælp i Skanderborg, Emborg, Ry, Silkeborg, Tange, Langå og Randers: Hjælpsomme hænder med tørt tøj, bouillon, bananer og boller samt tiltrængt skuldermassage og transport til de varme brusebade på rette tid og sted. Helt fantastisk god hjælp!

 

I år havde børnene besluttet sig for at ville med til TdG, og derfor var Estrid, Sigurt, Frederik og Frederik, Mette, Tobias, Anders og Sofie med til at gøre turen til en rigtig sjov og hyggelig oplevelse for de voksne. Der var rigtig gang i "børne-bussen" på vej Silkeborg fredag aften, men søndag aften var stemningen godt nok noget mere mat, da alle var trætte efter dagens etape. Rigtig, rigtig flot, at alle børn gennemførte de hhv. 57 og 58 km fordelt på to etaper! Og der var endda overskud til at spurte i mål i Randers! Utroligt, hvad en heppekor kan trylle frem i armene på en træt roer nær mål! Og der var medaljer til alle for gennemført Tour.

 

Hos de voksne må Kim Meldgård og Christian Madsen fremhæves. De roede sig ind til en sølvmedalje i deres klasse - toer kapkajak + 40 over 120 km.

 

TdG var som altid en udfordring for alle roere. Vejret var som sædvanlig blæsende over Mossø om lørdagen, og for nogle af os var det en grænseoverskridende oplevelse. Og det var derfor også, som altid, en herlig følelse at ro i mål i Randers og blive modtaget af KKES-folk på broen. Så var Tour'en OVERSTÅET for denne gang.

 

Tak for en dejlig tur :-)

 

Marianne Bjørn

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg