Kajakklubben Esrum Sø

TdG 2010

Klubben havde 17 roere af sted til årets Tour de Gudenå i den forgangne weekend, 11.-12. september, fordelt på 9 roere fra B/U holdet og 8 voksen roere, godt assisteret af 5 hjælpere. Vejret var stort set med alle, ikke for megen vind, og kun en smule regn om søndagen, og der var godt med vand i åen der gav en pæn medstrøm om søndagen.

De unge skulle ro 57 km, fordelt med 17 km lørdag og 40 km om søndagen.

Tillykke til Anders Lundberg i K-1 kap, U14 klassen, som roede en flot 3. plads hjem, en bronzemedalje mere til samlingen, Asbjørn blev nr. 5 i samme klasse, også flot. Anna i K-1 kap, U14, stillede op for første gang og blev nr. 5. Matias og Frida i K-2 kap U14 blev nr. 4 og Stefan og Sigurd i K-2 kap, U16 blev nr. 6, men dog næstbedste danske mandskab, idet 3 svenske og 1 norsk mandskab ”blandede” sig blandt de 5 første. Næste år skal de 2 stifte bekendtskab med 120 km distancen. Estrid og Lasse roede TdG Classic og kom ligeledes fint igennem deres 58 km som distancen er på. Flot roet af alle fra B/U holdet og stor tak til hjælperne, der coachede vore børn.

Alle voksne roede 120 km distancen, fordelt med 47 km om lørdagen og 73 km om søndagen. Stort tillykke til Gitte og Christian i Mix K-2 som også fik en (2) bronzemedalje med hjem, en flot 3. plads med god afstand ned til nr. 4. Bjørn og Kim i K-2, tour blev nr. 4 efter at have døjet med problemer med fodsparket det sidste stykke. Poul og Knud stillede op i K-2 master (+35), og blev her nr. 7. Poul hævder at dette var hans sidste Tour de Gudenå, efter nu at have deltaget 25 gange !!! Utroligt flot af Poul og tillykke med de mange (samtlige) gange du har gennemført.  Michael og Kristian Kaltoft stillede op i K-1 master (+50) og kom i mål i Randers omkring kl.15 som de sidste af vores roere, i hhv. 10.49 og 11.09.

Alle sluttede af med fælles spisning i Randers, hvor de sultne roere fik fyldt nogle af depoterne op igen. Herefter gik det hjemad mod Nødebo i regnvejr, (der præcis begyndt da vi kørte fra Randers), de fleste fik sig, nok en velfortjent lur på vejen, efter at have været oppe siden kl. 05:00 søndag morgen. Vi var hjemme i Nødebo omkring kl. 21. Et godt planlagt og vel gennemført  TdG var overstået for denne gang, bortset fra lidt efterfølgende vable pleje hos roerne. Stor tak til alle hjælperne for coaching og assist, samt til formand Pia for at det logistiske som sædvanlig kørte på skinner.

Michael Krebs Lange

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg