Kajakklubben Esrum Sø

Kajakmand 2011

Igen i år stillede de 3 veteraner Mattias, Anders og Stefan fra B/U holdet op til den ultimative test - Kajakmand i Vallensbæk.

De havde i år fået følgeskab af Frida og Asbjørn. Frida og Mattias stillede op i U14, Anders og Asbjørn i U16 og Stefan i U18.

Vejret var perfekt og spændingen i højsædet hos vore 5 velmotiverede atleter, der på dette tidspunkt i august topper formen.

Starten gik til de 300 meter svømning og alle kastede sig i baljen, først op var Anders og Stefan med 3 sek. forskel, herefter kom Frida, Mattias og Asbjørn - og så gik det ellers derudaf på løberuten, der var på 3 km. for U14, mens de andre skulle ud på den lange 6 km tur.

Mattias og Frida var i mål samtidig efter de 3 km. løb, og så gik det videre i kajakkerne, hvor de (U14) skulle ro 5 km på strandsøerne.

Anders og Stefan fulgtes stadig ad efter løbet, og så var der ellers kamp om at komme først afsted i kajakkerne, Anders fik et lille forspring, som Stefan dog hurtigt fik hentet. Lidt efter kom Asbjørn også på vandet.

Mattias var første mand i mål fra KKES, efterfulgt af Frida. Anders og Stefan fortsatte med at følges ad, og lå lige efter at halvdelen af de 10 km. var roet. På de sidste 2,5 km. fik Stefan et lille forspring til Anders, der fik en mindre defekt med roret, da en konkurrent var kommet for tæt på med sin pagaj. I mål var havde Stefan et forsping på 13 sek. i forhold til Anders.

Resultatmæssigt klarede vore atleter sig godt - Frida fik en 2. plads i pige U14, Mattias en 3. plads i drenge U14, Anders en 2. plads i U16, hvor Asbjørn også fik en flot 7. plads. Stefan blev ligeledes nr. 2 i klassen U18 mænd.

Efterfølgende var der pasta og kødsovs i Vallensbæk Kajakklub, og efter check af resultater gav Uwe en is til hele holdet, hvorefter det var hjem til Nødebo, hvor holdet ankom 21.30, glade og tilfredse efter en god oplevelse. Resultater kan ses her: http://vkkc.dk/index.php/medlemsuniverset/resultater 

Michael Krebs Lange

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg