Kajakklubben Esrum Sø

Tak for et godt Tour de Gudenå

Dette lille indlæg skal tjene til at bringe noget vigtigt i fokus….En tak til alle, der var med til at skabe en god og underholdende aktivitet.

Alle der læser dette indlæg skal vide, at Tour de Gudenå (TdG) er værd at opleve - uanset rolle, konkurrencedeltager som hjælper. Ingen kan være i tvivl om at roere som hjælpere søndag aften var trætte efter en hel week-ends fysisk aktivitet og frisk luft.

Jeg synes, at vi i KKES skal være stolte og taknemmelige over, at klubben har en ledelse, der er i stand til at organisere kræfterne, så vi alle har fået nogle gode oplevelser og varige minder, der fylder godt i livets rygsæk.

Jeg synes, at årets TdG viser en rummelighed, der er værd at bygge videre på i klubben. Rummeligheden omfattede tillige et godt partnerskab med en anden klub fra Næstved, hvor vi støttede hinanden efter behov.

Team-spirit blev understreget, da vi kom hjem og der skulle ryddes op. En fantastisk organisering af ressourcerne gjorde, at vi på meget kort tid fik bagage og løse beklædningsgenstande fordelt og selvom klokken var mange en sen aften efter en lang week-end i frisk luft med hårdt slid fra alle sider, så bliver bådene renset efter alle forskrifter, så miljøet fra Gudenåen ikke bliver overført til Esrum Sø. En fantastisk oplevelse, at se at alle efter bedste evne løftede i flok.

Jeg tror på, at næste års TdG bliver mindst lige så spændende og oplevelsesrig uanset om vi skal bo på en moderniseret skole eller der bliver fundet en anden stor lokalitet, hvor der er tid og rum til, at vi alle kan spise og hygge sammen.

Jeg synes, at det er værd gøre opmærksom på, at TdG er en superaktivitet, hvor langt de fleste - begyndere som øvede - med tilpas ro træning i foråret og sommeren kan være med.

Vi ses næste år om alt går vel.

Skibsføreren på båd 10 med startnummer 29

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg