Kajakklubben Esrum Sø

23. Grosse Brandenburg Kanuregatta

Den 2. – 4. maj deltog Matias, Anders og Frederik J. i Brandenburg Regatta i Tyskland. Det var et kæmpe stævne med over  1.000 deltagere. Der var over 100 deltagere fra Danmark, som gerne ville være med til at kæmpe om international hæder og en plads på landsholdet.

Danskerne klarede sig generelt godt  og det blev til mange medaljer  til de danske roere. I nogle løb var der kun danskere på skamlen.

De tre Esrum roere klarede sig godt. Matias fik en sølvmedalje i et noget kaotisk 5.000 m løb, hvor det kneb lidt med at tælle omgangene. Senere kom han på en 4. plads i K4 sammen med Rasmus Alsbæk (Maribo), Jonas Hall-Andersen (Sundby) og Emil Skovgård (Silkeborg).

Anders var blevet sat i en K2 sammen med Tommas Nielsen (Vallensbæk) og på deres første tur vandt de deres indledende Heat på 1.000 m og gik direkte videre til Finalen, hvor de blev toer og vandt Sølv medens de to Silkeborg roere Morten Graversen og Mads Brandt Petersen tog sig af Guldet og en tredje dansk båd med Frederik V. Rasmussen (361) og Stas Magdycd snuppede Bronze.  I K1 1.000 m blev Anders nr. 4 efter tre danske roere og i K1 5.000 m fik han en 7. plads.

Det var et godt stævne og det er sundt at roerene kommer ud at ro mod nogle de ikke kender , så de må give sig fuldt ud for at være sikker på at komme videre, men det er en noget lang tur at skulle ud på.

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg