Kajakklubben Esrum Sø

Om klubben

Kajakklubben Esrum Sø er en forholdsvis ung klub. Klubben blev først stiftet i 1978, men er nu en af Danmarks største kajakklubber med ca 350 medlemmer.

Adresse

Kajakklubben Esrum Sø
Krostien 11
Nødebo
3480 Fredensborg

Faciliteter og udstyr:

Kajakklubben Esrum Sø har base i Nødebo ved Hillerød på kanten af Esrum Sø. Her råder vi, sammen med Hillerød Sejlklub, Nødebo Vikingener og Stavgængerne, over et dejligt klubhus med gode badefaciliteter, sauna, toiletter, et stort klublokale og et veludstyret køkken. Desuden har vi bådehuse med plads til ca. 200 både (private, klubkajakker, kanoer og polokajakker). I forbindelse med vores bådehus har vi også et motionsrum bl.a. med kajakromaskiner.

I Kajakklubben Esrum Sø har vi alt hvad der behøves for at du kan ro kajak eller kano, der er veste og pagajer samt flere forskellige typer af kajakker (motion, tur, børnebåde, kapbåde, havkajak, toere og en enkelt 4'er-kajak).

Rovandet er selvsagt Esrum Sø, hvor vi nedenfor kroen i Nødebo har klubhus og bro. Der er dog masser af klubarrangementer med ture til andet rovand i ind- og udland.

Aktiviteter:

Kajakklubben Esrum Sø er en udpræget breddeklub. Vi lægger stor vægt på at alle skal have mulighed for at kunne ro kajak eller kano. Vi har et meget velfungerende børne kajak hold og blandt de voksne roere er der flertal af motionsroere. Konkurrence roere er primært deltagerne i den ugentlige handikap turnering, men der er altid nogen deltagere i nationale maraton-løb. Esrum Sø er rimelig fredeligt vand at ro, selvom det sagtens kan blæse op på den 17 km2 store sø (Danmarks mest vandrige sø)

 

Læs mere om søen her.

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg