Kajakklubben Esrum Sø

Forårstur til Karlskrona skærgård.

Vi tager på havkajaktur i bededagsferien. Vi tager til den vestlige del af Karlskrona. Det er et sted med smukke øer, og beskyttet farvand og med nem adgang til også lige at kikke ud i den ydre del af skærgården. Jeg regner med at vi ror over og kikker på Kungsholms Fort. Der er klart dømt bål og hygge om aftenen! Afhængigt af vejret tager vi en af klubbens Lavuer med så vi kan være i læ for evt. regn.

Jeg vil gerne have Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 22 april, så jeg kan planlægge med kørsel. Vær sød at sige om du kan lægge bil til, hvor mange der kan være i den, og om du evt. har kajak på taget. Jeg regner selv med at trække trailer.

Jeg forestiller mig at vi kører fra klubben kl. 18 torsdag. Og at vi møder i klubben til trailer pakning 17:15. Ideen er at vi kører over til en camping plads torsdag aften og så har hele fredag og lørdag til tur. Jeg regner med vi spiser frokost ude på øerne søndag, men så vender hjem ved 2-3 tiden.

Vi plejer at dele udgifterne til turen. I den anledning plejer der at være en fast kilometer takst (3 kroner tror jeg?).

Kom frisk.

Hvis det er første gang du skal på tur med klubben, så sig lige til i god tid så vi kan forventningsafstemme.

Jeg regner med at man ror i våd eller tørdragt - vandet er ret koldt.

 

Kasper

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg