Kajakklubben Esrum Sø

Godt nytår

Vi vil gerne fra bestyrelsen ønske jer alle et godt nytår, med forhåbentlig mange gode ro-oplevelser i den nye sæson.

Samtidig vil vi gerne invitere jer til de første arrangementer i det nye år:

Planlægningsaften

Planlægningsaften afholdes onsdag d. 9. januar 2019 kl 19:00 i klubhuset.
Kom og hør hvad der skal ske i 2019 Hvornår vi selv afholder Kanojak-Trim og Paddlebattle-Cup? Skal vi afsted til Gudenåen? Bliver der også nogle havkajakture til næste år?

Har du lige netop en god ide til et klubarrangement, så mød op og byd ind med det.....

Brunch

Vi kunne fra bestyrelsen godt tænke os at få sat gang i vores brunch-arrangementer igen. Derfor vil vi gerne opfordre til, at nogen vil melde sig til at stå for det søndag d. 27/1 2019. Dem, der arrangerer, bestemmer menu og indhold, så det er til at gå til for alle. Konceptet er det samme som grill om sommeren. Man laver en tilmelding på tavlen i klubben og evt. på Facebook. Indkøb refunderes på dagen af de tilmeldte. Hvis man starter kl. 10:30-11:00 kan nogen få en rotur inden og andre efter.


I februar måned står bestyrelsen for brunch søndag d. 24/2. Det bliver i forbindelse med vores årlige generalforsamling. Mere om det senere.

Foredrag med Mikkel Jungersen

For nogle år siden havde vi et foredrag med vores medlem Mikkel Jungersen, der havde været på en spændende kanotur i det nordlige Canada. De af jer, der oplevede det, er nok enige i, at det var meget interessant og temmelig underholdende.

Nu har Mikkel været afsted igen, og vil gerne endnu en gang fortælle om sine oplevelser. Det bliver onsdag d. 6/2 i klubben. Sæt datoen af, det bliver garanteret godt. Mikkels medlemskab af Eventyrenes Klub fornægter sig ikke, når han videregiver sine oplevelser.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg