Kajakklubben Esrum Sø

Havkajaktur i Pinsen

Pinseturen går i år til Järnavik skærgård i sverige. Selve skærgården er ret kompakt og er noget af det nærmeste skærgård vi finder.

Oplægget er at vi mødes i klubben og pakker kajakker fredag eftermiddag klokken 16:30 og kører til Järnavik Camping hvor vi starter fra lørdag morgen. Vi kommer i land mandag efter at have spist frokost ude på en af øerne, og regner med at være hjemme i klubben omkring 17:30.

Vi har 2 overnatninger ude i skærgården. Vi overnatter det samme sted begge nætter, der er gode forhold på en ø der hedder Östra Bokö. 

Fordelen ved at være det samme sted to dage er at vi kan lave forskellige ture lørdag eftermiddag og søndag afhængigt af hvor erfarne og ro-ivrige vi er. Der vil være mulighed at ro til Karlshamn/Ronneby og få en is, eller at ro uden om Tärnö og se horizonten.

Dette er en god tur hvis det er din første tur i havkajak. Vejret i juni plejer at være medgørligt (selvom vi har haft hagl og pissekoldt). Hvis du ikke har været på en overnatningstur i havkajak før, så tag fat i mig eller en af de andre mere erfarne. Klubben har nogle få havkajakker du kan bruge (husk at reservere den). Hvis du mangler andet udstyr, så spørg.

Jeg håber vi kan have bål, men det kan være svært at finde brænde nogle gange da de svenske skærgårde er meget besøgte (med god grund). Der burde være mulighed for nattergale sang og alt inden for lækker naturoplevelser!

Jeg håber at vi bliver en god flok nye og gamle.

Tilmelding til Kasper på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 31. maj. Skriv gerne om du kan køre, hvor mange kajakker din bil kan have på taget, og om du evt. kan trække trailer.

Med venlig hilsen,

Kasper

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg