Kajakklubben Esrum Sø

Corona-nyheder fra Kajakklubben

Her er en lille opdatering om, hvad der sker og ikke sker i kajakklubben for tiden.

Vores sommerbro kom i vandet lørdag d. 4/4 som aftalt. Den er der heldigvis mange, der allerede har afprøvet i forbindelse med det gode vejr, vi har haft de sidste dage. Det er jo sådan, at du gerne må ro en tur og derfor må du gerne gå ind og skrive dig ind/ud på rokort systemet. Husk at holde afstand til hinanden, når I færdes på land og vand. Husk god håndhygiejne! Der er sat håndsprit op ved computeren.

Alle andre indendørsfaciliteter i klubben er stadig lukket, og vil være det så længe, der er påbud om det. I øjeblikket er det minimum frem til d. 10. maj, hvor der evt. kommer andre retningslinjer fra regering og sundhedsmyndigheder. Vi har d. 7/4 fået brev fra kommunen om, at disse tiltag stadig gælder for alle kommunale bygninger. Skulle noget blive ændret inden, vil vi selvfølgelig sende besked om dette til jer.

Handicap og standerhejsning

Vi har jo tidligere annonceret, at vi ville holde standerhejsning i forbindelse med den første handicap, som var sat til d. 6/5. Det er jo desværre ikke længere muligt set i lyset af de seneste udmeldinger fra regeringen. Vi vil ikke aflyse vores handicap i år, men blot udskyde den til senere. Det er planen, at vi starter handicappen så hurtigt som muligt, efter der er åbnet op for større forsamlinger igen. Det er også stadig meningen, at vi holder vores standerhejsning i forbindelse med den første handicap. Der vil blive sendt meddelelser ud om dette, så snart vi ved mere.

Affaldsindsamling

Miguel har fået besked fra Dansk Naturfredningsforening om, at den landsdækkende affaldsindsamling er udskudt til efteråret. Der vil komme mere om det senere på året.

Facebookudfordring #KKEScoROning

Jane har lavet en ny udfordring på vores Facebookside. Gå ind og se på den, og kom selv med dit bidrag til et online-klubliv, som vi jo må have i øjeblikket.

Det var alt for nu. Så snart vi ved mere om diverse tiltag, vil vi sende beskeder ud på vores mail, web og Facebook. Kom ud og nyd naturen, der er stadig masser af muligheder derude.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg