Kajakklubben Esrum Sø

Corona-oplukning i Kajakklubben

Lagde I lige mærke til overskriften? Der stod ”oplukning” og ikke ”nedlukning”.

Som de fleste af jer sikkert har erfaret fra medierne i går, er der igen sket en ændring i brugen af sports- og fritidsaktiviteterne. Der er blevet åbnet for, at man må være op til 50 personer til udendørs idræt, og det er jo en dejlig nyhed for os. Det betyder for os i kajakklubben, at vi må ro flere sammen, og det betyder også, at vi kan starte vores begynderhold, når vi kommer dertil.

Alle indendørsfaciliteter i klubben er fortsat lukket, og vil være det så længe, der er påbud om det. I øjeblikket er det minimum frem til d. 21. maj, hvor der evt. kommer andre retningslinjer fra regering og sundhedsmyndigheder. Skulle noget blive ændret inden, vil vi selvfølgelig sende besked om dette til jer.

Det betyder altså: Ingen omklædning og bad, motionsrummet er lukket helt ned, ingen kaffedrikning og samvær i klublokalerne. Der må IKKE klædes om på de to toiletter i klublokalerne, vi beder jer om at respektere dette.

Du skal stadig huske at skrive dig ind/ud på rokort systemet. Husk at holde afstand til hinanden, når I færdes på land og vand. Husk god håndhygiejne! Der er sat håndsprit op ved computeren.

Sommerbro

165049874_562097141418244_1054362196037043323_n.jpg

På lørdag d. 27/3 har vores trofaste brobisser lovet at vores sommerbro bliver sat i, og så bliver det endnu nemmere for dig at komme ud og nyde foråret og søen på en frisk rotur. Så find forårshumøret frem, vi håber på godt vejr i påsken.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg