Kajakklubben Esrum Sø

God jul fra Kajakklubben og nye arrangementer efter nytår

Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid, så ved jeg, julen kommer.
Og i år passer det for en gang skyld

Og trods det, holder vores aktiviteter jo aldrig op i klubben. De første orienteringsløb er løbet, og de første omgange Vinterræs er roet (og vi har haft en aflysning pga. is på vandet), så det går som vanligt bare derud af. Yogaen kører og svømmehallen bruges flittigt. Der er træning søndag formiddag, så der er ingen undskyldning for ikke at være aktiv med et eller andet.

Vi har lige haft en flot og hyggelig Luciaroning med fint udsmykkede kajakker og nissehuer på hovedet. Det var nogle flotte billeder, se dem på vores Facebook-side.

Og på årets sidste dag kan vi da også presse et lille arrangement ind; nemlig vores nytårsroning. Mere information om det senere. Følg med på Facebook og hjemmeside.

Vi har allerede de to første arrangementer klar i det nye år:
Gæve kvinder har meldt sig til at lave årets første brunch-arrangement.
Det bliver søndag d. 22. januar. Nærmere info vil komme senere.
Dem, der arrangerer, bestemmer menu og indhold. Konceptet er det samme som grill om sommeren. Indkøb refunderes på dagen af de tilmeldte.
I forbindelse med vores brunch vil vores medlem Bjørn Amundsen fortælle om sin solo-sejlads til Nordkap og hjem igen. Se den vedhæftede PDF som en lille teaser til dagen.

Næste arrangement er vores generalforsamling søndag d. 12. marts. Der vil komme nærmere info på mail, hjemmesiden og Facebook. Man er selvfølgelig altid velkommen til at komme med forslag, stort og småt, hvis man har noget man gerne vil have med.

Vi vil gerne fra bestyrelsens side ønske alle vores medlemmer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Tak for et godt år i klubben med en masse gode arrangementer. Det er dejligt, at være med til at drive en klub med en masse engagerede medlemmer. Lad os fortsætte med det i 2023 og få nogle gode oplevelser sammen.

Mange kajak-hilsener
Bestyrelsen

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg