Kajakklubben Esrum Sø

Glædelig jul

Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm.
Eller man kunne jo også tage sig en rotur, for…

Ligegyldigt hvordan vejret er, holder vores aktiviteter jo aldrig op i klubben. De første orienteringsløb er løbet, og de første omgange Vinterræs er roet (og vi har haft en aflysning pga. is på vandet), så det går som vanligt bare derudaf. Yogaen kører og svømmehallen bruges flittigt. Der er træning søndag formiddag, så der er ingen undskyldning for ikke at være aktiv med et eller andet.

Vi har lige haft en flot og hyggelig Lucia-gåtur (roning var desværre ikke muligt i år) med hyggelig spisning efterfølgende. Se den lille video på vores Facebook-side.

Og på årets sidste dag kan vi da også presse et lille arrangement ind; nemlig vores nytårsroning. Mere information om det senere. Følg med på Facebook og hjemmeside.

Vi har allerede de to første arrangementer klar i det nye år:
Friske piger har meldt sig til at lave årets første brunch-arrangement.
Det bliver søndag d. 21. januar. Nærmere info kommer lige efter nytår.
Dem der arrangerer, bestemmer menu og indhold. Konceptet er det samme som grill om sommeren. Indkøb refunderes på dagen af de tilmeldte.

I forbindelse med vores brunch vil Susanne Jars komme og fortælle om sine spændende havkajak-oplevelser omkring Grønland. Der er lagt op til en spændende dag i klubben, som du ikke vil gå glip af.

Næste arrangement er vores generalforsamling søndag d. 17. marts. Der vil komme nærmere info på mail, hjemmesiden og Facebook. Man er selvfølgelig altid velkommen til at komme med forslag, stort og småt, hvis man har noget man gerne vil have med.

Vi vil gerne fra bestyrelsens side ønske alle vores medlemmer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Tak for et godt år i klubben med en masse gode arrangementer. Det er dejligt, at være med til at drive en klub med en masse engagerede medlemmer. Lad os fortsætte med det i 2024 og få nogle gode oplevelser sammen.

Mange kajak-hilsener
Bestyrelsen

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg