Kajakklubben Esrum Sø

Bronze til Christian Olsen ved NM i Marathon

I weekenden 5. - 6. juli deltog Christian i de åbne Nordiske Mesterskaber i Marathon i Silkeborg.

Lørdag roede Christian K1 (U16: 17,5 km med fire overbæringer). I et stærkt besat felt kom han ind på en flot 8. plads.

Søndag roede Christian K2 sammen med Kristian Brandstrup Nybro-Furå. De to fik Bronze efter den stærke danske båd med Rasmus Alsbæk/Rasmus Brandenhoff Lind og en norsk på anden pladsen.


EM bronze til Esrum Sø

Anders Lundberg blev i dag (27. jun) nummer tre til EM i Paris på 1.000 m I K4 sammen med Tomas (Vallensbæk), Mads (Silkeborg) og Frederik (361).

Læs mere ...

Svømmebane i Esrum Sø

Der er udlagt en svømmebane på Fredensborgsiden af Esrum Sø, med start ud for badebroen ved Fredensborg havn .

Læs mere ...

EM 2014

Ved ungdoms EM i Paris har K4'eren idag fået en andenplads i det indledende heat. Det betyder at Anders Lundberg og de tre andre drenge kommer direkte i finalen, som de ror i morgen (fredag d. 27/6) kl 18.44. Det bliver en laaang dag for dem.

Læs mere ...

Landsholdsudtagelse.

Med Frederik Felding Jensens udtagelse til U18 landsholdet, har Kajakklubben Esrum Sø har nu fire roere på brutto landsholdet. I U16 er Matias Bundgaard-Nielsen og Christian Olsen udtaget til NM. I U18 er Anders Lundberg udtaget til NM og EM i Frankrig i K4 1.000 m og NM og Frederik Felding Jensen er udtaget til NM.

Bagsværd Regatta 2014

I weekenden blev der afholdt et stor kajak stævne på Bagsværd sø med 350 roere fra 34 klubber. Stævnet var samtidig udtagelses løb til det danske U16, U18 og U21 landshold. På senior siden var flere danske OL deltagere deriblandt Henriette Engel Hansen og OL Sølvvinderen Rene Holten Poulsen.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg