Kajakklubben Esrum Sø

EM 2014

Ved ungdoms EM i Paris har K4'eren idag fået en andenplads i det indledende heat. Det betyder at Anders Lundberg og de tre andre drenge kommer direkte i finalen, som de ror i morgen (fredag d. 27/6) kl 18.44. Det bliver en laaang dag for dem.

Læs mere ...

Landsholdsudtagelse.

Med Frederik Felding Jensens udtagelse til U18 landsholdet, har Kajakklubben Esrum Sø har nu fire roere på brutto landsholdet. I U16 er Matias Bundgaard-Nielsen og Christian Olsen udtaget til NM. I U18 er Anders Lundberg udtaget til NM og EM i Frankrig i K4 1.000 m og NM og Frederik Felding Jensen er udtaget til NM.

Bagsværd Regatta 2014

I weekenden blev der afholdt et stor kajak stævne på Bagsværd sø med 350 roere fra 34 klubber. Stævnet var samtidig udtagelses løb til det danske U16, U18 og U21 landshold. På senior siden var flere danske OL deltagere deriblandt Henriette Engel Hansen og OL Sølvvinderen Rene Holten Poulsen.

Læs mere ...

Uddeling af pokaler

Ved standerhejsningen lørdag d. 5. april blev følgende pokaler uddelt:

Flest løbs km: Anders Thor Lundberg, 360 km
Flest km herrer: Anders Thor Lundberg, 2748 km
Flest km damer: Mette Høg, 1195 km
Isbjørnen: Uwe Lundberg, 44 gange.

Lær at ro

Der er åbent for tilmelding til forårets introkurser og der er stadig ledige pladser - læs om indhold på introkursus og holdtider.

foto-small

Når du er frigivet behøver du ikke længere at svømme med kajakken ;-)

23. Grosse Brandenburg Kanuregatta

Den 2. – 4. maj deltog Matias, Anders og Frederik J. i Brandenburg Regatta i Tyskland. Det var et kæmpe stævne med over  1.000 deltagere. Der var over 100 deltagere fra Danmark, som gerne ville være med til at kæmpe om international hæder og en plads på landsholdet.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg