Kajakklubben Esrum Sø

DM Ergometerroning 2012

Ved lørdagens DM i Ergometerroning i Rødovrecenteret sikrede Michael Krebs-Lange sig 2 DM titler i 200m og 1000m for +55.

Billeder fra Bagsværd Regatta 2011

Nils har sendt nogle billeder fra Bagsværd Regatta d. 4 og 5. juni.

Læs mere ...

Hillerød Kommunes Trænerpris 2011

Som tidligere nævnt blev Uwe Lundberg d. 18. marts tildelt Hillerød Kommunes Trænerpris. Du kan læse mere om uddelingen her.

Kajakmand 2011

Igen i år stillede de 3 veteraner Mattias, Anders og Stefan fra B/U holdet op til den ultimative test - Kajakmand i Vallensbæk.

De havde i år fået følgeskab af Frida og Asbjørn. Frida og Mattias stillede op i U14, Anders og Asbjørn i U16 og Stefan i U18.

Læs mere ...

Kanojak Trim 2011

En typisk sommer søndag med truende byger og frisk vind, var glade kajakroere inviteret til Trim på Esrum Sø. Vejrudsigten sagde 10 m/s fra sydvest, og ruten blev ændret så vi undgik store bølger på Fredensborgsiden.

Læs mere ...

Mandagsholdet nåede søen rundt

Se fotos fra super mandagsholdets tur søen rundt, der startede ud med blikstille vand, helt perfekt. Undervejs blev der holdt intet mindre end 2 lange pauser, da holdet er kendt for at værdsætte såvel det sociale som det kulinariske, så ishuset i Sørup blev også besøgt. Til allersidst var der lidt sidebølger som gav udfordringer for nogle, så tømning af kajak og makkerredning blev øvet en sidste gang i selskab med holdet.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg