Kajakklubben Esrum Sø

IPP2 Havkajak kursus 2021

Har du lyst til at lære hvordan man styrer en havkajak? Og hvordan man laver redninger? Måske få flyttet nogen grænser for hvad man kan i en kajak?

Læs mere ...

Referat m.m fra Generalforsamlingen 2021

Kan ses her.

Grill og motionsrum åbnes i Kajakklubben

Vi prøver nu at sætte gang i vores grill-aftener efter handicappen igen. Efterhånden er der flere og flere, der har fået første vaccination, så vi mener godt, at det kan gøres på en forsvarlig måde.

Læs mere ...

Kajak Sommerskole

På Kajak Sommerskole vil børnene i løbet af de tre dage, lære at ro turkajak, lave redningsøvelser og få mulighed for at prøve kapkajak, kano og polokajak. Deltagere skal kunne svømme 300 m.

Tidspunkt Tirsdag d. 29. juni - Torsdag d. 1. juli kl. 09.00 - 15.00

Sted Kajakklubben Esrum Sø, Krostien 11, Nødebo, 3480 Fredensborg

Målgruppe 11 - 14 år Pris 350 kr.

Tilmelding Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nærmere oplysninger Uwe Lundberg tlf.: +45 2826 6236

Ordinær Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø

Lørdag d. 12. juni 2021 kl. 14:00 i klubbens lokaler.

Læs mere ...

Så må vi igen være indenfor i Kajakklubben

Åbning af omklædningsrum.

Alle må bruge omklædning og bad. Vi holder dog fast ved, at man kommer omklædt hjemmefra før man skal ro. Bagefter må der gerne bades og klædes om. Vi kører videre med systemet med de røde og blå bolde, så man tager en bold i spanden inden for døren inden man går ind. Røde til damer og blå til mænd. Når der ikke er flere bolde i spanden, skal man vente, til der er en ledig plads.

Brug af klubhus.

Vi må også bruge klublokalerne igen. Reglen hedder 4 m2 pr person, når vi står op, og 2 m2 pr person når vi sidder ned. Vi vurderer, at der må være ca. 25 personer indenfor ad gangen, når vi sidder ned.

OBS. Alle over 18 år skal have et gyldigt coronapas for brug af omklædning og klubhus. Vi forventer, at alle overholder dette. Klubbens formand og næstformand vil lejlighedsvis foretage stikprøver.

Motionsrummet er stadig lukket helt ned, og må kun bruges af børneholdet efter aftale med Uwe. Der må IKKE klædes om på de to toiletter i klublokalerne, vi beder jer om at respektere dette.

Du skal stadig huske at skrive dig ind/ud på rokort systemet. Husk at holde afstand til hinanden, når I færdes på land og vand. Husk god håndhygiejne! Der er sat håndsprit op ved computeren.

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg