Kajakklubben Esrum Sø

Affaldsindsamling 2021

Vær med til at holde vores sø og natur ren d. 18 april!
Arrangementet starter ved Klubhuset kl.10.00, med klargøring af kajakker og andet udstyr.

Læs mere ...

Tilmelding til intro-hold åbnet

Der er nu åbnet for tilmelding til årets intro-hold. Der er åbent indtil 1. marts. Se mere her.
Vi håber at der bliver lempet så meget på restriktionerne inden maj måned at det vil være muligt at holde intro-hold i år.

Sidste år blev de fleste hold aflyst pga. Corona-restriktioner. Hvis du havde fået plads på en af de aflyste hold sidste år og stadig har lyst til at ro kajak har du højeste prioritet til at komme på hold i år (bare skriv det i tilmeldingen).

Corona-nedlukning i Kajakklubben

Som de fleste af jer sikkert har erfaret fra medierne i går, er der igen sket en voldsom nedlukning på sports- og fritidsaktiviteterne. Det betyder for os i kajakklubben, at der vil være nogle ændringer i den nærmeste fremtid.

Alle indendørsfaciliteter i klubben er lukket, og vil være det så længe, der er påbud om det. I øjeblikket er det minimum frem til d. 4. januar, hvor der evt. kommer andre retningslinjer fra regering og sundhedsmyndigheder. Skulle noget blive ændret inden, vil vi selvfølgelig sende besked om dette til jer.

Læs mere ...

Svømmehallen lukket frem til d. 28/2 2021

Grundet COVID-19.

Klubdag d. 7. november

Den 7. november - samme dag som sommerbroen bliver taget op - skal vi gøre hovedrent og rydde op.

Klubhuset, bådhuset og arealet omkring trænger - og med Corona er der ekstra grund til det. Rengøring for hygiejnens skyld og oprydning for en ordens skyld. Begge dele giver sig selv - men lige nu har vi mere brug for det end ellers.

Så husk at skrive navn på jeres ting inden - ellers bliver de fjernet på selve oprydningsdagen.

Kom og hjælp til - der skal skrubbes her og der - og der skal ryddes op og ud, så der er god plads og lettere adgang til aktiviteterne.

Reservation af både

Der har igennem længere tid, været en del reservationer af både til almindelige dagsture på søen. Det vil vi gerne, fra bestyrelsen, henstille til at man lader være med.

Både (udover dem, der bruges til handicap om onsdagen) kan ikke reserveres til ture på søen. Det skal være muligt for alle, at tage den båd man har lyst til at ro i, når man kommer i klubben.

Både kan reserveres til planlagte klubture og arrangementer, der foregår andre steder end på Esrum Sø.

Bådene må ikke tages med til private ture uden for søen - uden tilladelse fra bådudvalget eller en fra bestyrelsen.

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg