Kajakklubben Esrum Sø

Havkajak kursus fyldt op

Der er nu kommet så mange tilmeldinger til årets IPP2 Havkajak kursus at der er lukket for yderligere tilmeldinger.

Affaldsindsamling fra kajak 2017, Søndag d. 2. april

Vær med til at holde vores sø og natur ren.
Arrangementet starter fra klubhuset kl.10.30, med klargøring af kajakker og udstyr.
Vi roer langs kysten for at indsamle affald fra kysten og fra søbunden. hvis vi er mange deltager er der mulighed for at lave flere hold, som roer i forskellige retninger.
På et tidspunkt holder vi frokostpause, hvor vi spiser vores egen medbragt madpakke. Jeg sørger for kaffe/te og lidt sødt til ganen.
Har I interesse for at deltage, så send en SMS til tlf. 28699684.

Mvh
Miguel

Tryggevælde Å Løb - 30.4.17

Deltag i dette fine og hyggelige Trimløb der går fra Ammerup nord for Hårlev og 11 km. ud af Tryggevælde Å til slusen ude v. Køge Bugt Mange fortsætter også 3 km. mere ud over bugten til Køge Kajakklub, hvor der målgang, omklædning, cafe og lodtrækningspræmier. Det er et arrangement for alle niveau´er !

Da der kun er plads til 100 kajakker( derfor opfordres også til at deltage med nogle K2´ere) i løbet skal vi snart melde os til, fristen for klubtilmeldingen har jeg udvidet til 30.3.17 på sedlen i klubben eller på mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frisk forårskajakhilsen

Jakob Dan

Kanojak Marts 2017

Så er det nye nummer af Kanojak tilgængeligt her.

Lukket for tilmelding

Der er nu lukket for tilmelding til introhold 2017. Vi er ved at gennemgå alle henvendelserne og fordele deltagerne på holdene.

Er du nysgerrig efter at vide om du har fået plads skal du have tålmodighed til næste uge (uge 11) hvor vi forventer at skrive rundt til alle.

DGI Møde

KKES har altid været medlem af DKF og derigennem DIF. På sidste generalforsamling har vi derudover valgt at blive medlem af DGI.

For at byde os velkommen og for at fortælle om DGI's forskellige tilbud og muligheder, vil Martin Olsson fra DGI Nordsjælland komme I klubben onsdag d. 29.Marts kl 19-20.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg