Kajakklubben Esrum Sø

Standerhejsning

Det er jo glædeligt, at der nu er lukket mere op for brug af idrætsfaciliteter rundt omkring og antallet af personer, man kan mødes er hævet.

Derfor er der nu mulighed for at vi langt om længe kan holde vores standerhejsning. Det bliver selvfølgelig som alt andet i år på en lidt anden måde end normalt.

Vi holder det efter handicappen onsdag d. 24/6 kl. 20:00 (ca, vi skal lige have de sidste ind efter de har roet færdig).

Vi skal have uddelt vores pokaler, have sagt velkommen til hinanden og den nye sæson, og klubben er efterfølgende vært ved en lille forfriskning. Vi husker selvfølgelig at holde god afstand.

Kajaktræf på Kongsøre

KKES har reserveret naturlejrpladesen ”Kongsøre syd” fra fredag 26 juni kl 14 til tirs 30. juni kl 16. Da det er et kajaktræf, kan du deltage, lige så længe du har lyst.

For at det stadig er muligt at holde en fornuftig Corona-afstand kan vi max. være 30 deltagere på samme tid.

Turen er både for havkajakker og turkajakker, men hold øje med vejrudsigten - Isefjorden kan nogen gange være en udfordring i turkajak.

Læs mere ...

Handicap bøjerne er lagt ud!!

Der bliver åbnet for større forsamlinger - med andre ord:

Det er endelig tid til sæsonens første handicap-løb.

Vi starter på onsdag den 10. juni med start kl. 19.00

Læs mere ...

Corona-nyheder fra Kajakklubben 10-05-2020

Som de fleste af jer nok har bemærket, har myndighederne nu igangsat fase 2 i genåbningen af landet i forbindelse med Corona.

Læs mere ...

Corona-nyheder fra Kajakklubben

Som nogen af jer måske har læst og hørt i medierne i dag, har DGI og DIF i dag åbnet op for, at visse idrætsgrene igen kan starte deres aktiviteter. Her i blandt kajak-sporten.

Læs mere ...

Corona-nyheder fra Kajakklubben

Her er en lille opdatering om, hvad der sker og ikke sker i kajakklubben for tiden.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg