Kajakklubben Esrum Sø

Foredrag: Kanoekspeditioner i Nordcanadas ødemark

  • Mikkel Ragues Jungersen
  • Emne forfatter
  • Offline
Mere
6 år 10 måneder siden #645 af Mikkel Ragues Jungersen
Foredrag: Kanoekspeditioner i Nordcanadas ødemark blev oprettet af Mikkel Ragues Jungersen
3. februar klokken 19:00 - 21:00 i klubben. Der serveres kaffe, te og kage. Da der er grænser for hvor mange vi kan være i klubhuset gælder tilmelding efter først-til-mølle. Tilmelding til Marianne K på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det er gratis og alle er velkomne.

Historien om kampen for overlevelse fra dengang Mikkel Jungersen og en ven som 20 årige drog på deres første kanoekspedition i Nordcanada. De forulykkede og mistede en masse grej og slog gæs ned med padlerne for at få mad. Mere erfaren deltog han i Dansk Nunavut Ekspedition; en krydsning af Nordcanadas ødemark; 6 mand, 3 kanoer, 2 måneder på 7 floder. Om livet og strabadserne i vildmarken. 200 km på land, 2000 km til vands, 1 million paddeltag og 10 milliarder myg. Om uberørt ødemark og jomfruelig jagt og fiskeri. Om mødet med bjørne, ulve og moskusokser. Om fundet af uopdagede eskimobopladser og om at nå til det arktiske ishav. Og om den nat da grizzlybjørnen angreb kanoen ude midt på sø...

Mikkel Jungersen er medlem af KKES og kåret til "årets nybegynder" i 2014. Han er biolog, arbejder som videnskabelig rådgiver og er passioneret vildmarksfarer med eventyr i blodet. Skribent og fotograf for magasiner indenfor friluftsliv og fiskeri. Mikkel Jungersen er formand for Eventyrernes Klub og tidligere formand for Dansk Kano Ekspeditions Klub.


Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.192 sekunder
Leveret af Kunena Forum

Handel

Kontakt

Adresse

  • Kajakklubben Esrum Sø
  • Krostien 11
  • Nødebo
  • 3480 Fredensborg